Home » Tantrisk Massasje » Hovedfordeler med tantrisk massasje

Hovedfordeler med tantrisk massasje

Tantrisk Massasje gir også mange av de samme fordelene som man får fra vanlig massasje, blant annet: avslapning, senker blodtrykk, reduserer hjertefrekvens, reduserer hodepine, styrker immunforsvaret, forbedrer muskeltoning, lindrer slitne og verkende muskler, øker blod- og lymfesirkulasjon og gir hurtig bedring.

Men det er noen fordeler som man bare får med Eden Tantric Massage i Bergen:

Forbedret pust:

•    Tantrisk Massasje pusteteknikker hjelpe deg å ta dype, langsomme åndedrag som naturlig øker oksygflyten til hjernen, som igjen øker utskillelsen av gunstig nevrotransmittere: serotonin, en naturlig anti-depressiva som gjør deg roligere, mer fokusert og lykkeligere; endorfiner, som er hormonene som finnes ved smertelindring, kraftigere enn morfin, fjerner smerte og skaper glede; progesteron og testosteron, som er ansvarlig for libido, din intensitet og tilfredshet; Oksytosin, som er hormonet som gjør at du føler deg helt avslappet, dypt tilkoblet og beroliget, med styrket selvbilde, pleie og stimulerende emosjonell vekst.

•    Tantra Massasje pusteteknikker hjelpe deg å øke oksygenflyten; en gjennomsnitts person inhalerer tilsvarende en halvliter luft ved hver innhalering, mens lungene våre kan inneholde syv halvlitere med luft når de er fullstendig utvidet. Denne øvelsen alene øker orgasmepotensialet syv ganger.

Fjerner stress:

•    Tantric Massasje reduserer hormonet kortisol, som gjør det mulig for kroppen å slappe av, og gjør det mulig for oss å selvhelbrede alle organer og nervesystem.

•    Tantrisk Massasje bedrer søvnkvaliteten, og som følge av dette økes produktiviteten og man får et mer vellykket liv, noe som øker vår selvtillit

•    Tantrisk Massasje utløser mental årvåkenhet, som i kombinasjon med dyp avslapning fører til naturlig bevissthet

Uanstrengt bevissthet:

•    Hjelper deg til å oppnå en tilstand av mindfulness, hvor dypt følelsesmessige og mentale utfordringer blir helbredet og man oppnår en effektiv og naturlig kontroll av seksuell energi

Kontroll av seksuell energi:

•    Hjelper deg med å forbedre og styrke kvaliteten på dine erotiske møter, slik at du kan tilby din partner lykkeligere opplevelser med bakgrunn i din økte virilitet, fokus, samhørighet og intimitet.

•   Hjelper deg å bli klar over din egen energiflyt, og til slutt være i stand til å kontrollere det med egen vilje for å forbedre aspekter av balanse i ditt indre univers, øke din seksuelle energi til et større nivå som gjør deg i stand til å oppleve flere fulle orgasmer.

•    Hjelper deg å utvide din bevissthet, dype forbindelse og dyp empati med deg selv, din elsker og verden rundt deg, fjerne enhver følelse av isolasjon, ensomhet og bekymring.

One Response so far.

  1. stein erik says:

    hei har dere ledig time i dag kl 20 har altid hatt lyst å prøve tantrisk massasje;)

Leave a Comment