Home » Tantrisk Massasje

Tantrisk Massasje

Eden Tantrisk Massasje Bergen

tantrisk massasje bergen

Eden Tantrisk Massasje Bergen er del av historiske tantriske tradisjonen, som ble perfeksjonert for mer enn fem tusen år siden. Tantra har alltid vært mer en vitenskap enn en filosofi. Dette er fordi tantra er utelukkende basert på direkte praksis og har perfeksjonert utmerkede metoder basert på realitetene omkring det menneskelige mikrokosmos og det universelle makrokosmos. Mange av de tantriske prinsippene har blitt bevist gjennom årene, noen så nylig som for noen år siden, gjennom avansert medisin, astrofysikk og kvantefysikk.

Dette er det som gjør Eden Tantrisk Massasje Bergen så effektiv gjennom en unik opplevelse.

Tantrisk Massasje Bergen avkobler kroppen, avslapper sinnet og balanserer psyken. Det virker på alle vesenets nivåer for å vekke den mektige seksuelle energien – selve livets energi – på en harmonisk og berusende måte, som setter kursen på reisen til å transformere de forskjellige problemene vi støter på til en feiring av sansene og hjertet.

Hva tilbyr den autentiske Eden Tantrisk Massasje Bergen deg?

Eden Tantrisk Massasje Bergen benytter avslappende og terapeutisk massasje for å avslappe hver fiber i kroppen og grundig fjerne stress. Når kroppen er fullstendig avslappet, kan energien flyte fritt. På dette punktet i vår tantriske massasje, vekkes og aktiveres den seksuelle energien, og den kanaliseres så gjennom hele kroppen din.

Dette har flere effekter, og det gjør hele kroppen din til en enorm erogen sone som lar deg oppleve generelle, omsluttende faser av nytelse og til og med full orgasme. Det betyr også at denne livets energi blir ledet gjennom kroppen din og kan omstille og helbrede ubalanser og psykosomatiske problemer du måtte ha.

Siden Eden Tantrisk Massasje Bergens hovedmedium er berøring, vil en time i høy grad lade huden, som består av hundretusenvis av sensoriske nerveceller. Huden din sender beskjeder til hjernen din gjennom ryggmargen og ber hjernen om å produsere endorfiner, en naturlig smertestillende som er mye kraftigere enn morfin.

Derfor er første stadiet hos Tantrisk Massasje Bergen er altså å eliminere smerte.
Det andre stadiet i Eden Tantrisk Massasje Bergen er å omringe deg med kjærlig berøring doblet av fokusert oppmerksomhet.

Hver gest, hver bevegelse er designet spesifikt for bare deg. Ingen do massasjer er like. Dette skaper egenverd, selvtillit, tillit, åpenhet og kjærlighet til ditt vesen. Å oppleve verden gjennom kjærlighetens øyne er en dyp, transformerende opplevelse, og de fleste av oss skulle ønske at vi kunne oppleve den euforiske følelsen av å være forelsket hele tiden, gjennom hele livet.

Det tredje stadiet i Tantrisk Massasje Bergen er å utløse en tilstand av mindfulness.

tantrisk massasje bergen eden senter for menn

Denne tilstanden av mindfulness, som har blitt så populært i det siste, er en essensiell tantrisk teknikk. Det er gjennom denne tilstanden av mindfulness tantriske mestre fikk tilgang til forhøyede nivåer av deres vesen og fikk tilgang på universets høyere nivåer.

I denne tilstanden av mindfulness eksisterer du bare i det nåværende øyeblikket. Dette er en kraftig spirituell nøkkel som folk over hele verden åpner seg opp til. Når du er dypt forankret i det nåværende øyeblikket er du i flukt med evigheten.

Det fjerde stadiet i Tantrisk Massasje Bergen er kontroll over den seksuelle energien.

tantrisk massasje bergen eden for menn

Kun i en tilstand av dyp avslappethet, hengivenhet og mindfulness skapt samtidig gjennom vår Tantriske Massasje Bergen, er det mulig å dirigere og kontrollere den seksuelle energien. På dette stadiet av Tantrisk Massasje Bergen kan akupressurteknikker, tantriske teknikker og pusteøvelser brukes for å hjelpe deg å kontrollere din seksuelle energi på en enkel og tilgjengelig måte.

Det femte stadiet av Tantrisk Massasje Bergen er å oppleve den dype, bevisste og sublime tilstander av full kroppslig tantrisk orgasme, og selv om det kanskje skjer den aller første gangen, tar det vanligvis flere økter med Tantrisk Massasje Bergen og/eller tantrisk veiledning.

Fantastiske fordeler fra Eden Tantrisk Massasje Bergen

•    Behandler seksuell dysfunksjon, prematur utløsning
•    Helbreder traume
•    Frigjør fra frykt for intimitet og tillit
•    Kultiverer mannlig/kvinnelig seksuell, emosjonell og mental energi
•    Balanser dine energier i deg selv og harmonerer dem med din elsker
• Lærer deg genuine tantriske hemmeligheter om det å elske og omforme seksuell energi
• Støtter en dypere, kjærlig kobling med selvet og andre
• Forbedrer personlig og sosial tilpasning
• Forbedrer intimitet, hengivenhet, tillit og gjensidig lyst i paret
• Åpner hjertet og sinnet til vesenets dype realiteter og de subtile realitetene i universet

Minst 1,5 timer er nødvendig for å få full effekt av Tantrisk Massasje Bergen, siden det muliggjør en mye dypere og kraftigere opplevelse.

Priser

Varighet: fra 90 minutter/120 minutter*,
Pris: 1800 kroner/2200 kroner (inkludert 25% mva.).
*Lengre økter tilbys: hver ekstra halvtime koster 500 kroner.

Tantrisk Massasje Bergen for kvinner:

Varighet: fra 120 minutter*,
Pris: 1800 kroner (inkludert 25% mva.).
*Lengre økter tilbys: hver ekstra halvtime koster 500 kroner.

Tantrisk Massasje Bergen for par:

Varighet: fra 120 minutter,
Pris: 3600 kroner (inkludert 25% mva.).

Comments are closed.