Home » Uncategorized » Yoni Mapping – kvinnens “Evrika”

Yoni Mapping – kvinnens “Evrika”

Hvis du aldri har opplevet en «Yoni mapping/ kartlegging», er det naturlig å lure på hva du kan forvente ved vårt senter i Bergen. Det er tross alt en spesiell form for massasje; rettet mot kvinnens mest sensitive kroppsdel.

“Yoni” er et ord på sanskrit som betyr “hellig sted” og refererer til ditt mest intime punkt; skjeden. Av den grunn er kartlegging av yoni også kjent som “vulva / vagina massasje”
Hvis du er nysgjerrig og kan tenke deg å prøve det, skal du vite at du bestemmer fullt og helt omfanget av din behandling. Hver kvinne har sitt eget tempo. Dette vet vi godt og lar deg bestemme hele veien.

Kartlegging av Yoni vil alltid starte med en lang og behagelig massasje av hele kroppen. Du vil føle deg avslappet, rolig og godt ivaretatt. Så, når du er forberedt, vil forskjellige områder utenpå og inni skjeden bli massert forsiktig. Akkurat som i en refleksoterapi behandling.

Ettersom det følsomme yoni-området ditt vil motta mye oppmerksomhet og omtanke fra våre terapeuter (som er spesielt dedikert til det de gjør), kan du oppleve en rekke følelser og sensasjoner. Vi nevner noen av disse:

1.Sterke følelser fra ditt indre

Som kvinner er vi veldig følsomme for berøring; spesielt også fra Yoni. Våre emosjonelle følelser, gode eller dårlige, reflekteres herfra, i vårt rede av femininitet.
Vår yoni kan bli mindre mottakende og vi føler kanskje ikke noen av områdene i yoni på grunn av noen uheldige hendelser fra vår fortid, eller etter mindre vellykkede samleier.
Blir man forsiktig berørt og massert, blir områdene som før var ufølsomme, til revitaliserte kilder av energi og nytelse.

2. Yoni kartlegging lindrer smerte

Noen kvinner kan oppleve smertefulle områder i yoni som kan ha sin opprinnelse i uforløste emosjoner, blokkerte energier eller traumer. Hvis du opplever dette også under elskov med din partner, så ikke fortvil. Vi kan hjelpe til med å redusere eller fjerne slike smerter etter en eller flere seanser.
Våre terapeuter er diskrete og forsiktige, og kan fortelle deg mer om forbindelsen mellom yoni og dine emosjoner; under eller etter din massasje.

3.Emosjonell forløsning

En massasje av yoni kan også frembringe dypere lag av følelser som er fanget i ditt indre. Dette er et godt utgangspunkt, da det gir deg en mulighet til å forløse disse. Du vil kunne føle deg mer fri, lettere til sinns og en ny glød og glede.

4.Gråt under yoni kartleggingen

Noen ganger slippes de gode følelsene frem gjennom gråt. En befriende og forløsende gråt. Hvis det skulle skje, bare la det komme ut. Gråt og lad opp til å kunne le og føle glede igjen.

5.Nytelse og… til og med orgasme

Hovedhensikten til yoni kartleggingen er ikke å oppnå orgasme; men når dine energetiske emosjonelle blokkeringer er forløst, så vil din evne til å oppnå orgasme øke betraktelig. Du vil føle deg i ekstatisk.
Og; ja, du kan oppleve en orgasme. Du kan ha gjentakende orgasmer. Enkelte kan oppleve vaginal orgasme for første gang i sitt liv under en yoni kartlegging. Mange har jo ikke opplevet dette under vanlig samleie engang.

Hver kvinne er forskjellig

Hvis du bestemmer deg for å unne deg selv en yoni kartlegging i Bergen, så tillat deg selv å føle akkurat det du føler – alt er bra. Hver kvinne har sine spesielle og særegne tilstander, men noen ganger kommer det uforutsigbare reaksjoner og hendelser.

Du kan selvsagt kommunisere med terapeuten under behandlingen, og hun vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Våre terapeuter har grundig og lang erfaring fra yoni kartlegging. Vær derfor trygg på at du er i gode og velmenende hender.

Leave a Comment