Home » Dette er oss

Dette er oss

Eden Tantrisk Massasje Bergen består av et team med unge, vennlige og optimistiske mennesker som utfører våre tjenester med stor innlevelse og lidenskap.

Vi ønsker å dele vår kunnskap og hjertevarme; basert på vår innlevelse i den Tantriske visdom. Vi har studert emnet i mange år og praktiserer etter velkjente metoder av Tantrisk massasje og Tantrisk veiledning.

Besøk oss hos Eden Tantrisk Massasje Bergen!

Vi er alle Tantriske terapeuter som betrakter kunsten i en massasje til å være fundamental til oss mennesker. Av denne grunn har vi oppnådd å bli sertifiserte terapeuter innen mange former for massasje: akkupressur, klassisk svensk massasje, dyp hud massasje, intuitiv balinesisk massasje, Lomi Lomi massasje, Yumeiho massasje, refleksologi og lymfe massasje.

Gjennom mange år har vi studert og utvekslet erfaring med andre sertifiserte terapeuter. Dette har brakt oss frem til metoder basert på Holistiske Terapier med opprinnelse fra Tantra og ekte Tantrisk visdom. Denne visdom har vi rafinert til et konsept som nå kan tilbys hos oss i Eden Tantrisk Massasje Bergen. Vi nevnte blant annet elementer av mindfullness, Ka Huna, aromaterapi, cromoterapi og lyd terapi.

Vårt Senter

Eden Tantrisk Massasje Bergen befinner seg i hjertet av Bergen. Vi har en flott beliggenhet i sentrum, fullt utstyrt og med flere behandlingsrom. Alt tilrettelagt for optimal avspenning, nytelse og ro i sinnet.

Eden Tantrisk Massasje Bergen tilbyr deg en unik tilgang til det essensielle i den Tantriske lære. Besøk oss og åpne deg opp for en magisk reise gjennom sanser, hjerte, sinn og indre liv. Avtal en time hos oss og la våre erfarne hender, generøse hjerter og intuitivt sinn lede deg til en unik opplevelse; Eden Tantrisk Massasje Bergen.

Vårt mål

Ved Eden Tantrisk Massasje Bergen har vi som målsetting å formidle vår kunnskap og tjenester til så mange mennesker som mulig og dermed tilby en mulighet for et lykkeligere liv. Vi vil introdusere nyttige verktøy og nye vaner, påvirke ditt sinn slik at du åpner for en bedre forbindelse med deg selv og andre; også på et kjærlighetsfullt plan.

Personlig vekst og mening er fundamentalt på det menneskelige plan. Vi bærer på mye historikk og erfaring, et liv fullt av valg og retning. Livet har sine gode og dårlige sider. Vi har som målsetting å veilede deg til å ta de riktige valgene som gir en dyptgående, ydmyk og personlig vekst på et spirituelt plan.

Eden Tantrisk Massasje Bergen står for kjærlighetens språk og sensitiv kommunikasjon gjennom berøring. Vi gir næring til livets grunnleggende energier, følelsen av å bli verdsatt, utvalgt, glad over å være den du er. En ro i sinnet; fri fra hverdagens mas og krav; et pusterom der du kommer i kontakt med deg selv.

One Response so far.

 1. Chris says:

  Hei.

  Jeg besøker Bergen 25/8 og ser etter et sted å få en tantrisk massasje, kunne tenkt meg en 2 timers sesjon.

  Hva er prisen på en slik avtale?
  Utfører Dere Lingam massasje?

  Chris

Leave a Comment