Home » Tantrisk Massasje for Par

Tantrisk Massasje for Par

Eden Tantrisk Massasje Bergen for Par i Bergen

Tantrisk Massasje er en mulighet for alle de parene som ser etter en virkelig fordelaktig opplevelse snarere enn bare et konsept. Tantra er en svært praktisk manual for et givende, harmonisk og uendelig kjærlig parforhold.

Den urgamle tantriske tradisjonen ser på paret som et symbol for hele universet. Tantra mener at reisen til personlig vekst for et individ er raskere, mer givende og dypere transformativt når det deles med en partner, dersom forholdet er av gjensidig kjærlighet og respekt, og en balanse mellom det å manifestere seg selv og reflektere den andre.

Eden Tantra Massasjesenter ønsker hjertelig velkommen alle par som ønsker å utforske kompleksitetene i det å oppnå dyp seksuell intimitet, kommunikasjon fra hjerte til hjerte og erotisk oppfyllelse i deres forhold.

Hva du kan forvente når du besøker Tantrisk Massasje

Når du bestiller er det viktig å vite at din økt med Tantrisk Massasje foregår i separate rom. Grunnen til dette er at det lar deg avslappe og forbli fokusert på deg selv, siden hver en av dere er fokuset i en økt hos Tantra Massasje.

Tantra sier at energi går der hvor oppmerksomheten går, så ved å fokusere på den andre, hva de opplever, hvordan de liker det, vil du miste litt av deg selv. Å miste litt av seg selv for å hjelpe den andre er den vanligste destabiliserende indre konflikten man møter i et forhold.

Hemmeligheten er å være like dypt fokusert på den andre som en er på seg selv, men som enhver hemmelighet er det også en utfordring i dette: den intrikate balansen som denne hemmeligheten inneholder er like vanskelig som å gå på line. For mye til den ene siden, så mister du deg selv til den andre. For mye til den andre siden, så mister du kontakt med den andre.

For å lære denne intrikate balansen, må du ta deg steg for steg. Kom innom for et besøk og ha en økt med Tantrisk Massasje alene, slik at du kan oppnå det første steget hvor en fokuserer på seg selv, mens man vekker og harmoniserer dine respektive feminine og maskuline energier.

Etter denne økten med Tantrisk Massasje for Par, når sinnet er avslappet og tilstede, blir kroppen restituert, aktivert og sensitivert, og hjertet flyter regelrett over, mens det lades fra de dypt hengivende og omsluttende opplevelsen av berøring, møtes dere igjen, dere er deres beste selv og kan ta neste steg sammen.

Ideelt sett, for å ta dette andre steget sammen mens dere fortsatt er i denne spesielle, oppløftede tilstanden for sansene, energiene, hjertet og sinnet, bør dere sette av tid etter deres økt med Tantrisk Massasje i Bergen for å ha et vidunderlig, magisk og harmonisk møte når dere kommer hjem. Dere vil bli overrasket og forbløffet over forskjellene dere vil oppleve.

Hva du kan forvente fra din økt hos Eden Tantrisk Massasje for Par

De respektive øktene med massasje for mannen og kvinnen vil foregå akkurat som beskrevet i tekstene Tantra Massasje for kvinner og Tantra Massasje for menn. Se detaljer om disse, vennligst les det som står på de respektive sidene.

Den korteste økten som anbefales hos Tantrisk Massasje fot Par er to timer for å oppleve full effekt av massasjen i en dyp og kraftig positiv opplevelse.

Hva du ikke skal forvente fra din økt med Eden Tantra Massasje

Som nevnt på sidene for Tantrisk Massasje for kvinner og for menn, er ingen seksuelle tjenester involvert i noen massasjeøkter hos Eden Tantra Massasjesenter i Bergen. Legg derfor bort tanker og bekymringer om «hva partneren din kanskje gjør/mottar/blir tilbudt».

Som et betryggende tillegg, uansett hvor vidunderlige hver av dere er, og uansett hva slags følelser av intimitet og tillit som skapes mellom deg og terapeuten i løpet av økten, så er alle de som utfører massasjer hos Tantra Massasje  profesjonelle terapeuter og vil ikke involvere seg i deres intimliv, enten etter deres økt med Tantrisk Massasje for Par, eller i løpet av økten.

Comments are closed.