Home » Tantrisk Terapi

Tantrisk Terapi

Personlig tilpasset Tantrisk Terapi hos Eden  Massasjesenter i Bergen

Tantrisk Massasje er en svært kraftig type massasje. Et av dens kjennetegn er at den er individuelt tilpasset til de behovene og problemene til den som mottar den. I enkelte tilfeller, når vedkommende sliter med betydelige problemer, vil Tantrisk Massasje fokusere på Tantra Terapi.

De vanligste problemene som møtes på, som Tantrisk Massasje effektivt kan håndtere, er:

•   redusert eller ikke-eksisterende libido
•   seksuelle- eller emosjonelle traumer
•   frigiditet
•   impotens
•   prematur utløsning
•   manglende evne til å koble til andre på et dypt nivå for å skape givende og gjensidige forhold

Ved ditt første besøk vil den kartleggende samtalen min din terapeut gå gjennom din historie og symptomer på dine problemer for å finne de underliggende årsakene og sammen etablere en behandlingsplan.

Del den Tantra Terapien består av bevissthetsarbeid. De underliggende årsakene til noen av disse problemene ligger i begrensende ideer og tidligere programmering som fører til opplevelser av maktesløshet. Gjennom Tantrisk Massasje insisterer vil på det aspektet ved mindfulness som hjelper deg med å komme ut av dine mentale konstruksjoner og eksistere i øyeblikket, og la deg være lykkelig og gjenoppbygge kontakten med din egen seksuelle energi.

Et annet aspekt ved Tantrisk Terapi består av å forbedre kontrollen over seksuell energi. Målet med massasje håndtering av seksuell energi er å lære å kontroll din egen seksuelle energi, i stedet for at den kontroller deg.

I tilfeller av prematur utløsning ligger en del av problemet i håndtering av «det irreversible øyeblikket». Dette er følelsen noen få øyeblikk før utløsning. Menn som ikke sliter med prematur utløsning kan enkelt gjenkjenne denne følelsen og enten stoppe eller roe tempoet, til den seksuelle energien igjen er håndterlig.

Ved å inkorporere flere forskjellige fysiske og psykologiske teknikker i Tantrisk Massasje Terapi, kan mannen gjenkjenne sin egen tenningsstige og den hastigheten han klatrer mot orgasme. Når han kjenner denne, kan mannen jobbe med å kontrollere tempoet og opphisselsnivået gjennom flere effektive tantriske teknikker som han vises og guides gjennom i Tantra Massasje. Hyppig trening på disse gjør at de kan benyttes i erotiske møter og situasjoner i hans eget personlige intimliv.

Ved å bli mer åpen og balansert på et emosjonelt nivå forbereder mannen for bedre kommunikasjon mellom han selv og elskeren sin, som videre skaper en dypere tilstand av intimitet mellom dem, og som også lar partneren hjelpe med de tantriske teknikkene og tilby kjærlig støtte.

Avhengig av alvorlighetsgraden til problemet og viljen til egeninnsats vil Tantrisk Terapi gå over flere økter fastsatt etter første møte, men som kan justeres underveis.

Comments are closed.