Home » Naken eller Naturlig Tantra Massasje

Naken eller Naturlig Tantra Massasje

Eden er din Personlige og Eksklusive Oase i Bergen.

Ved vårt Massasjesenter, kan du oppleve en kilde av dypsindig avspenning, varm intimitet, inngående sensualitet og fornye din appetitt av gledene ved livet.

Enten du er kvinne, mann eller et par; ja til og med sammen med dine nærmeste venner, er du alltid velkommen til Eden Tantra Massasje i Bergen.

Naturlig Tantra Massasje

Vårt Massasjesenter tilbyr deg den fasinerende følelsen av å kunne være naken; som et nærmest hellig uttrykk av deg selv, en absolutt frihet innen sensuell nytelse ved vår nye massasje.

Naken Tantra Massasje – helt naturlig, hele veien

Hva er det med nakenhet, og hvorfor har det så stor innvirkning på oss? Hva gjør det både fengslende og fristende på same tid? Hvorfor er det tabu belagt? Hvorfor trenger vi så inderlig Eden Naturlig Tantra Massasje? Svarene er enkle. Nakenhet er vår mest naturlige tilstand. Vi føler oss dypt avslappet når kan vi kan gå nakne og føler oss vel. Det er både oppkvikkende og befriende på samme tid. Vi føler en attraksjon mot nakenhet i vår underbevissthet.

På same tid, så kan vi føle oss sårbare. Vi eksponerer oss som den vi virkelig er; uten noen form for tildekking. Hvor mange ganger har vi så kjent på følelsen av en smule nervøsitet når vi står nakne foran andre for første gang? Eller gjentatte ganger for den saks skyld. Vi kan lure på om den eller de vi står ovenfor, ser på oss som for tynn eller tykk, for ung eller for gammel, eller om deler av kroppen er ute av proporsjon i forhold til et idealbilde.

Nakenhet kan også settes i sammenheng med sosial eller religiøs tabu. Dette kan bidra til en følelse av ekstra sårbarhet slik at vi begrenser vår rett til å oppleve friheten til nakenhet når vi ønsker det; uten disse stress faktorer.

Naturlig Massasje tilbyr deg det motsatte av tabu

woman bathtub eden massage bergenTantra Massasje gir deg muligheten til å unne deg denne friheten i et beskyttet miljø der privatliv, intimitet og aksept står i høysetet.

Vi innfrir ditt behov for nakenhet i trygge rammer, samtidig som vi ivaretar elementer av sitrende forventninger og indre gode spenninger; uten fordømmelser og tabu. Når de gode følelsene slippes løs, kan du oppleve en harmonisk hengivelse som fører til forløsning av dine begjær og tilstander av oppkvikkende eufori.

Eden Naken Tantra Massasje hjelper deg til å oppleve intimitet og sensuell kraft i lys av din befriende glede av nakenhet og erotikk.

Skjønnheten ved Nakenhet

fertility godness eden tantra massage bergen fthe spring three godnesses eden tantra massage bergen the birth of venus eden tantra massage bergen

Kunstens verden har ofte bidratt til å tilnærme seg og deretter beseire og oppløse de rigide grensene av tabu. Skjønnheten er kunstens måte å seire over tabuet. Skjønnheten åpner sinnene og hjertene til de som ellers fordømmer.

Fra tidlig morgen har kunsten vært fasinert av nakenhet. Nakenhet er et kunstnerisk symbol på oppstandelse, fertilitet, mysterie, uskyldighet og renhet. Den viser og illustrerer menneskehetens frihet og indre kraft.
Du vil kunne oppleve skjønnheten i disse aspektene og mye mer, sammen med Eden Naturlig Tantra Massasje; kunsten av massasje i full nakenhet.

Tantra – røtter i det moderne liv

Den “Franske Bevegelsen av Naturisme” har vært en viktig bidragsyter i den senere tid til å åpne aksept for nakenhet i den vestlige verden. Det etableres flere og flere naken-spa, nudist strender, nudist parker og såkalte nudist anlegg. Disse imøtekommer et stadig økende ønske og behov for nakenhet i trygge rammer. En viktig og ny dimensjon av frihet innen vårt komplekse moderne liv.

young nu de people france nudist center eden tantra massage bergen Eden Massasjesenter har sett denne trenden og imøtekommer de samme prinsippene. Vi tilbyr i tillegg en hemmelig dimensjon av raffinert erotisme, forbeholdt kun de voksne som samtykker til dette.

Naken Tantrsk Massasje har i tillegg en ekte Tantra tilnærming som bidrar til økt forståelse og utøvelse av vårt behov for nakenhet og aksept. Tantra har siden dens opprinnelse, hatt en nærmest hellig tilnærming til seksualitet og erotikk som du også vil oppleve hos Naturlig Tantra Massasje.

Dette gjør hver behandling hos Naken Tantra Massasje unik.

Naken Massasje – en Gave av Gjensidig Nakenhet

Som mange av dere allerede vet, behandler vi våre gjester med hengivenhet, dyptgående oppmerksomhet og fullstendig respekt for de personlige begrensninger de måtte ha.

Naturlig eller Tantrisk Massasje tilbyr en mulighet for våre gjester til å oppnå utsøkte tilstander av sensualitet, erotikk og avspenning; alt i en innpakning av gjensidig balansert nakenhet.

Naturlig Tantrisk Massasje er derimot ikke en scene for mer tvilsomme seksuelle tjenester. Vi ber derfor våre gjester om å respektere våre terapeuter i same ånd som den vi selv tilbyr. Vi ønsker å bli respektert for det fundament vi selv står for; kunsten av ekte massasje.

Kropp mot Kropp og Hjerte mot Hjerte

Vi inviterer deg herved til Eden Massasjesenter i Bergen. Sammen vil vi feire sensualiteten, skjønnheten, nakenhet og den grunnleggende følelsen av naturlig frihet.

Be om vår Eden Naturlig eller Naken Tantrisk Massasje og motta en gave av nytelse i rammen av dyp intimitet.

Comments are closed.