Home » Uncategorized » Covid Helsemessige Forhåndsregler

Covid Helsemessige Forhåndsregler

Covid Helsemessige Forhåndsregler Bergen

Vær trygg med Eden Massasje Bergen.

Kjære gjest,

Vi gjør vårt aller beste for å holde dørene åpne hos oss ved Eden Tantra Massasje. I disse utfordrende tider er det fortsatt behov for personlig pleie og velværebehandlinger.


Vi ønsker med dette å gi deg en trygghet til å besøke oss i denne vanskelige tiden og ønsker deg dermed hjertelig velkommen.

Vi tror at ettersom sosial berøring blir mer og mer sjelden i den nåværende koronavirus-situasjonen, så gir vårt studio et unikt tilfluktssted der hver av dere kan oppleve berøring i et rent og trygt miljø. Vi opprettholder de høyeste standardene for renslighet, hygiene og kvalitet på alle våre tjenester.

Vi oppfordrer hver og en, i full trygghet, til å velge de personlige og sosiale aktivitetene som hjelper med å opprettholde og forbedre din grad av velvære, ditt positive sinn, og som bringer deg i en tilstand av komfort uten stress.

Din sikkerhet og trivsel er av største betydning for oss.

Vi har derfor implementert en rekke tiltak som ivaretar krav til hygiene og gode rutiner for å beskytte deg mot risikoen forbundet med COVID 19. Alt iht de retningslinjer Folkehelseinstituttet og myndigheter har ved drift av selskaper med en-til- en kontakt. Vi gjør alt for å minimere risikoen. Målet vårt er at du skal føle deg trygg og komfortabel når du kommer tilbake til studioet vårt, samt at terapeutene våre føler samme grad av trygghet.

Vi vil gjerne dele med deg hvilke ekstra hygiene- og sikkerhetstiltak vi tar. Takk for at du tar deg tid til å lese følgende når vi alle etterlever det nye helse- og sosiale miljøet.

Som du vet, jobber vi bare med faste avtaler for å tilby deg en perfekt og fortryllende opplevelse. Våre gjester blir alltid mottatt i et ny renset rom med nytt sengetøy, nye håndklær, og et ny renset og hygienisk sanitærområde. zse

I tillegg til de vanlige reglene våre, blir vårt studio og terapirom rengjort før og etter hvert besøk med ekstra forsiktighet og en ozongenerator. Ozongeneratorer desinfiserer innemiljøer og forsterker helse og sikkerhetsaspektene ved vår drift. Ozon er en av de kraftigste sterilisatorene til å drepe bakterier og virus.

Denne grundige renhets- og desinfiseringsprotokollen er designet for å ivareta din sikkerhet og trygghet fra ankomst til avreise. Alle kontaktflater og fellesarealer – mottak, ganger og spesielt sanitærområdene – rengjøres og desinfiseres fullstendig og grundig før og etter hver bruk av det respektive området.

Vi har flere desinfiseringsstasjoner i hele studioet, og vi oppfordrer våre gjester og terapeuter til å bruke dem fritt under besøket, så vel som før og etter behandlingsøkten.

Vi administrerer antall avtaler slik at vi gjør alt for å ikke ha noen overlappende avtaler i studioet. Vi opererer med et minimum antall terapeuter. Våre terapeuter er opptatt av sunnhet og særdeles årvåkne i å forbli sunne.

Alle våre aktive terapeuter har fullstendig begrenset sine fysiske og sosiale kontakter utenfor arbeidslivet og opprettholder sosial avstand, der det er mulig, dvs med andre teammedlemmer og gjester forøvrig.

Vi overvåker kontinuerlig endringene i lokale helsemyndigheters anbefalinger og retningslinjer for å fortsette å jobbe for å tilby best mulig service, samtidig som vi ivaretar sikkerheten til våre gjester og team.

Velkommen til Eden Massasje

Leave a Comment